Közösen kapcsolódhattak ki

2023.06.17. 13:00

Rengeteg móka belefért a cibakházi óvoda apás napjába

Apák és gyermekeik együtt szórakoztak a családi napon a cibakházi óvodában. A süteményvásár bevételét új udvari játékok beszerzésére fordítják.

P. Pusztai Nóra

Jó hangulatban telt az apák napja Cibakházán

Forrás: Beküldött fotó

Apák napjával kötötték egybe a családi napot a Napsugár Óvodában.

– Remek alkalom, hogy láthassuk, hol tölti a gyermekünk a hétköznapokat, sajnos munka miatt erre egyébként nem sok lehetőség van – mondta Petrik Arnold. Az édesapja hozzátette, gyermeke rögtön meg is mutatott neki mindent az udvaron, még azt is, hogy melyik a kedvenc játéka.

A megújult óvodaudvaron a gyerekek és szüleik közösen alkottak, kézműveskedtek. Nemcsak nézelődni lehetett, hanem kipróbálni az új játékokat.

– Apukák, anyukák, nagymamák, nagypapák együtt töltötték a délelőttöt. Néptáncbemutató, táncos előadás, interaktív gyermekműsor és járműbemutató várta a családokat – tudtuk meg Kocsi Eszter intézményvezetőtől.

Kicsik és nagyok is élvezték az eseményt
Forrás: Beküldött fotó

A szülői munkaközösség kezdeményezésével és szervezésével a sütemény árusítás bevételét az óvodának ajánlották fel, hogy új udvari játék eszközöket szerezhessenek be. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában