Pályázatot nyertek

2023.07.15. 11:30

Felújítás miatt határozatlan ideig zárva tart a közösségi színtér Pusztamonostoron

A Népkonyha szolgáltatást átmenetileg a tűzoltó szertárba helyezték.

Illés Anita

Pályázati forrásból korszerűsítik a Balázsovich Oszkár Közösségi Színtér épületét

Fotó: Pesti József

Elkezdődött a Balázsovich Oszkár Közösségi Színtér épületének felújítása Pusztamonostoron. Hamarosan egy kívülről megújított épület adhat otthont a közművelődésnek – tájékoztatott a község közösségi oldalán Kardos Veronika, polgármester. 

A közösségi színtér a felújítási munkálatok ideje alatt határozatlan ideig zárva tart. A Népkonyha szolgáltatás átmenetileg a tűzoltó szertárban elérhető, ami megközelíthető a polgármesteri hivatal udvarán keresztül. A könyvtári szolgáltatásokkal kapcsolatban a +36 57 421 091-es telefonszámon lehet érdeklődni. A Zárdakert és a játszótér továbbra is használható, de kérik, fokozottan figyeljenek a gyermekekre, hogy az építési területet elkerüljék. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az önkormányzat több mint 120 millió forintot nyert a TOP Plusz programban a művelődési ház energetikai korszerűsítésére. 

A pályázati forrásból megújul a közösségi színtér tetőszerkezete, homlokzata, fűtési rendszere, kicserélik a nyílászárókat és akadálymentesítik az épületet.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában