Zajlanak a munkálatok

2023.07.04. 14:01

Szeptemberig nem lehet parkolni Szolnokon, az egykori Domus mellett

A volt Domus épületének átalakítása miatt nem használhatók az épület mellett lévő parkolók. Egészen szeptemberig más helyet kell választaniuk az autósoknak.

Rimóczi Ágnes

A parkolók területén is zajlanak a munkálatok, így nem használhatók

Fotó: Mészáros Géza

Ahogy arról korábban már hírportálunkon is beszámoltunk, az Aldi nyit üzletet Szolnokon a volt Domus, egykori CBA évek óta üresen, kihasználatlanul álló épületében. A munkálatok elkezdődtek és folyamatosan zajlanak az Ady Endre úti épületben, az áruház átépítése mellett, a tervek szerint a területen újabb parkolókat is kialakítanak majd. Egyelőre azonban az épület melletti, meglévő parkolók sem használhatók.

Az NHSZ Zounok Zrt. tájékoztatása szerint a várhatóan szeptemberig tartó felújítás ideje alatt a területet az építők szakaszosan vagy teljesen lezárják, így az épület körüli parkolók nem használhatók.

– Kérjük az „Ady Endre u. 1–CBA Áruház parkoló” területére kiadott lakossági parkolási engedéllyel rendelkező és rendszeresen itt parkoló ügyfeleinket, hogy más, közeli parkolókat vegyenek igénybe – hívták fel a figyelmet az NHSZ Zounok Zrt. illetékesei a társaság közösségi oldalán. Közölték: a Móra Ferenc úti parkoló, a Jókai utca és a Szolnok Ispán körút parkolói állnak az autósok rendelkezésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában