Hulladékgazdálkodás

2023.07.13. 16:30

Továbbra is le lehet adni a zöldhulladékot Tószegen

Felröppent Tószegen, hogy a hulladékgazdálkodásban bekövetkezett változás után nem lehet leadni a zöldhulladékot a településen. A településvezető cáfolta a hírt.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

– A zöldhulladék kezelésének rendje nem változott Tószegen, a településen élőknek továbbra is ingyenes a lerakás és a házhoz menő szállítás egyaránt – szögezte le közösségi oldalán dr. Gyuricza Miklós. A polgármester hozzátette, hogy nemrégiben álhír kapott szárnyra a településen, miszerint július 1-től – amióta a hulladékgazdálkodás állami irányítás alá került – nem lehet zöldhulladékot beszállítani a tószegi zöldhulladék lerakóba.

– Egyeztettem az üzemeltető cég, az NHSZ ügyvezetőjével, aki megerősítette, hogy számunkra semmi sem változott. Tószegi lakcímkártyával idén is korlátlanul és ingyenesen le lehet adni a zöldhulladékot a tószegi zöldhulladék-lerakóba. Emellett a házhoz menő zöldhulladék-szállítás is a megszokott rendben történik Tószegen – emelte ki posztjában a polgármester.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában