Kivitelezés

2023.08.18. 13:30

Azonnal cselekedtek a bajban: helyi vállalkozó segítségével készülhetett el időben a földvári Vadárvácska Óvoda

A felújítás során hiányosságokra derült fény, azonnal lépni kellett, hogy szeptember elsején megnyithasson a Vadárvácska Óvoda Tiszaföldváron.

Pakainé Pusztai Nóra

A lépcsők is biztonságos, új burkolatot kaptak a földvári Vadárvácska Óvodában

Forrás: Fölvári Hírlap

Bejárás során derült fény néhány hiányosságra, melyek miatt kockázatossá vált a Vadárvácska Óvoda szeptemberi nyitása a tiszazugi városban. Ahogy a Földvári Hírlap közösségi oldalán írják, az óvodában pluszfeladatként jelentkező problémák elhárítására a helyi Városüzemeltető Nonprofit Kft. munkatársait kérték fel, ám a cég súlyos szakemberhiánnyal küzd, így a határidő veszélybe került.

– Cseuz Zsolt alpolgármester a Hegedűs István polgármesterrel történt egyeztetést követően a vezetése alatt álló, helyi vállalkozókat tömörítő Tiszaföldvári Vállalkozók Egyesületéhez fordult segítségért – fogalmaztak.

Az egyesület tagja ifj. K. Kiss Ferenc, egy helyi építőipari vállalkozó, aki vállalta, hogy munkatársai átcsoportosításával, anyagáron elvégzi a javítási munkálatokat. Kikötése csak annyi volt, hogy azonnal kezdhessenek, hiszen a céget is több határidő szorítja.

– Felverték az aljzatbetont, újrabetonoztak, majd szigeteltek, burkoltak, az oldalfalakat glettelték, javították, újrafestették és még a bejárati lépcsőket is kijavították, felújították elől is és hátul is – sorolták az elvégzett munkát.

A napokban el is készültek, és átadták a területet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában