Sok volt a kapás

2023.08.30. 21:48

Közel 150 kilónyi halat fogtak a besenyszögi horgászversenyen

Idén is megrendezték a horgászszövetség tisztségviselői halfogó versenyét.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Besenyszögi Milléri Sporthorgász Egyesület szervezésében rendezték meg múlt szombaton a Közép-Tisza-vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KTVHESZ) tisztségviselői versenyét.

Donkó Péter, a szövetség ügyvezető igazgatója elmondta, minden évben más tagszervezet veszi kézbe e programot, melyhez a szövetség ad támogatást. A támogatás összegét az idén emelték meg, így ebben az évben 700 ezer forinttal járultak hozzá az eseményhez, mely a versengésen túl a kapcsolatépítésről, szakmai tapasztalatok, információk megosztásáról is szól.

 

A milléri megmérettetésen ezúttal törökszentmiklósiak remekeltek. A csapatversenyt ugyanis a Törökszentmiklósi Horgász Egyesület teamje nyerte, valamint egyéniben is az egyesület tagja, Deim János győzött.

 

A csapatversenyben a második helyet a Jászjákóhalmi Sporthorgász Egyesület, a harmadik helyet pedig a Pelikán Horgász Egyesület szerezte meg.

Egyéniben a dobogó második fokára Nagy Bertalan (Jászjákóhalmi Sporthorgász Egyesület) állhatott fel, ő fogta a verseny legnagyobb halát is, míg a harmadik helyen Lippert Gyula (Albertirsai Malom-Tó Horgászegyesület) végzett.

A négy órán át tartó versenyen több mint 142 kiló halat fogtak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában