Segítségnyújtás

2023.08.21. 08:30

Már osztják az ingyenes LED-izzókat Jászkiséren

Korszerű és energiatakarékos izzókhoz jutnak a lakosok.

Illés Anita

Elkezdődött a LED-csereprogramban igényelt energiatakarékos izzók kiosztása az Inkubátorházban

Forrás: Lukácsi György közösségi oldala

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az önkormányzat és a CYEB Energiamegoldások Kft. együttműködésének jóvoltából ingyenes lakossági LED-csereprogram indult Jászkiséren. 

Célja, hogy az izzócserékkel csökkenjen a családok energiafelhasználása. Augusztus 18-án, pénteken elkezdődött a LED-izzók kiosztása az Inkubátorházban – osztotta meg közösségi oldalán Lukácsi György polgármester. Aki nem tudta átvenni az igényelt izzókat, augusztus 21-én, hétfőn 13 és 17 óra között, kedden 8-tól 12-ig és 13-tól 16 óráig, csütörtökön szintén 8-tól 12-ig és 13-tól 16 óráig, pénteken pedig 8 és 12 között, valamint 13-tól 17 óráig veheti át a könyvtárban – olvasható a Jászkisér a mi városunk közösségi oldalon. 

Az izzók átvételéhez személyi igazolvány és a lakcímkártya szükség. Abban az esetben, ha nem az veszi át az izzókat, akinek a nevére szól a villanyszámla, akkor meghatalmazást kell bemutatni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában