Éjszaka a könyvtárban

2023.08.12. 08:30

Másnap reggelig tartott a gyerekprogram Tiszajenőn

Jól szórakozott csütörtöktől péntek reggelig a tiszajenői ifjúság, a rendezvényt sokan támogatták.

Kovács Berta

A gyerekek este körülülték a tábortüzet

Forrás: Beküldött fotó

Jól sikerült Tiszajenőn az Éjszaka a könyvtárban elnevezéssel meghirdetett ottalvós program. A főszervező a könyvtár volt, de a rendezvényt önkormányzati képviselő, a helyi iskola pedagógusai és szülők is segítették.

Délután megtelt kisebb-nagyobb gyerekekkel a könyvtár/iskola udvara. Sok leendő elsőst is elhoztak szüleik, ők most léptek először a tanintézmény területére. Az olvasmányok mellett számos egyéb szórakozási lehetőség várta az ifjúságot. Voltak többek között sportjátékok, vetélkedők – például kötélhúzás –, kézműves foglalkozások, aszfaltrajz, légvár, így senki nem unatkozott.

Többen is a könyvespolcok között hajtották pihenőre a fejüket
Forrás: Beküldött fotó

Este körülülték a tábortüzet, volt zsíroskenyér, a szülők jóvoltából pedig süteményből, üdítőből sem volt hiány. Bár nem mindenki töltötte a csapattal az éjszakát, 35 gyerek ott maradt és a tornateremben hajtotta álomra a fejét a 22 órás takarodóval. Pénteken a reggeli elfogyasztásával ért véget a hosszú program, ahonnan minden gyerek elégedetten távozott, mint azt Hajnalné Terjéki Dorottya egyik szervező is megerősítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában