Összefoglaló

2023.09.29. 20:40

Bíróság előtt felelt tetteiért a mezőtúri kerékpáros molesztáló – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Női melleket fogdosott az éj leple alatt a perverz, idős molesztáló Mezőtúron.

A kiemelkedő sportvezető, Fehér János nevét viseli Újszász ünnepélyesen átadott sportközpontja. Sportünnep volt Újszászon pénteken. A város sportéletének kiemelkedő alakjáról, a hazai lábtoll-labdázás megteremtőjéről nevezték el a település központjában lévő, új műfüves pályával bővülő sportlétesítményt. A Fehér János Sportközpontot ünnepélyesen felavatták, majd birtokba is vették a futballpalánták, a 29. Vörösmarty Kupa labdarúgó-torna résztvevő diákjai.

Őszi kompozíció fogadja a nagykörűi idősek otthonába érkezőket. A díszítést a járókelők is megcsodálhatják.

Mihály-napi vásár: közel 30 éves hagyományt ápolnak Jászágón. A saját készítésű termékek a legkelendőbben a vásáron.

Elismerő oklevelet vehetett át a napokban az NHSZ Szolnok két dolgozója, Mondok László és Kiss László. A munkatársak egy rosszul lett hölgy ellátásánál segítettek a minap.

Vidáman játszó babákkal telt meg szerda délelőtt a Kenderesi Városi Könyvtár nagyterme.

Női sorsokat mutat be 1848–49-ből a szabadságharc idejét megidéző kiállítás. A Magyar Batthyány Alapítvány és a Magyar Női Unió szervezésében, a Batthyány Lajos Alapítvány jóvoltából a Lónyay–Hatvany-villa adott otthont az 1848–49-es szabadságharc 175. évi jubileumát ünneplő „A szabadságharc mécsesei – női sorsok és szerepek a szabadságharcban” című kiállítás megnyitójának. A kiállítás megnyitása egyben az idei évi Batthyány-hét nyitánya is egyben, amelynek záróeseményére október 6-án kerül sor a Fiumei Úti Sírkertben lévő Batthyány-mauzóleumnál.

A hátrányos helyzetű/halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek (5 hónapos kortól 18 éves korig) az őszi tanítási szünet idejére ingyenes szünidei gyermekétkeztetésre jogosultak, amennyiben a szülők megigénylik az ellátást - olvasható az önkormányzat által kiadott tájékoztatóból.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában