Elismerés

2023.09.29. 13:30

Az Évszak Dolgozója címmel tüntették ki az „NHSZ-es hősöket”

Elismerő oklevelet vehetett át a napokban az NHSZ Szolnok két dolgozója, Mondok László és Kiss László. A munkatársak egy rosszul lett hölgy ellátásánál segítettek a minap.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Nem csak lomtalanításkor, hanem a mindennapokban is példaértékű munkát végeznek a városi hulladékkezelő társaság dolgozói. A munkatársakat a napokban Lits László, az NHSZ Szolnok ügyvezető igazgatója köszöntötte, aki az eseményen fontos bejelentést tett. Mint mondta, az NHSZ Szolnok bekerült az ország hat legjobb hulladékgazdálkodással foglalkozó cége közé.

– Az elmúlt három hónap megmutatta azt, hogy meg tudunk felelni az elvárásoknak. Lezajlott a városban a lomtalanítás, mindenkinek köszönjük a munkáját. A lomtalanítás alatt volt két „NHSZ-es hősünk” is, akiknek át szeretném adni az Évszak Dolgozója címet – hallható a cég által közzétett videóban.

Az elismerő oklevelet Mondok László és Kiss László vehette át, akik az elmúlt hétvégén tartott lomgyűjtés során a Széchenyi városrészben végezték munkájukat, amikor egy rosszul lévő hölgyre figyeltek fel. Ahogy arról hírportálunkon mi is beszámoltunk, a két férfi nem habozott azonnal az asszony segítségére siettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában