Felavatták

2023.09.30. 16:55

Konyha és étkezde is helyet kapott a kunmadarasi iskola új épületszárnyában – galériával

Szeptember 1-jén már birtokba vették a gyermekek és a dolgozók az új, mintegy 300 négyzetméteres új épületegységet a Kunmadarasi Református Általános Iskola és Óvodában, nemrég pedig ünnepélyesen is átadták a fejlesztést.

Daróczi Erzsébet

Ünnepélyes keretek között adták át az épületet

Fotó: Daróczi Erzsébet

Az ünnepélyes, minapi átadó a református templomban hálaadó istentisztelettel kezdődött, ahol dr. Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke hirdetett igét.

A vendégeket Fazakas László lelkész köszöntötte, majd az iskolások műsora következett.

A több mint 600 milliós beruházást Pruzsinszkiné Makó Margit igazgató mutatta be. Felépült egy korszerű étkezde, melegítő konyhával. A tornaterembe új ablakokat építettek, a parkettát is felújították, és energetikai korszerűsítés is történt. Az új épületszárnyban fiú és lány öltöző, mellékhelyiségek, betegszoba, foglalkoztató szoba, nevelői szoba és egy kis konyha is helyet kapott.

A vármegyei közgyűlés nevében Hubai Imre elnök, a kunmadarasi önkormányzat nevében pedig Balogh Marianna polgármester gratulált a fejlesztéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában