Tájékoztatás

2023.09.28. 12:00

Pályamunkák miatt változik a vasúti menetrend a Budapest–Szolnok vonalon

Érdemes figyelniük a menetrendi változásokat azoknak, akik a napokban a főváros felé közlekednek. Pályakarbantartás miatt ugyanis jelentősen módosul a vasúti menetrend a Budapest–Szolnok vonalon.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

A MÁV a minap arról tájékoztatta az utazóközönséget, hogy a hétvégén Pestszentlőrinc és Vecsés állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest–Cegléd–Szeged vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Ugyanebben az időszakban a Budapest-Nyugati–Szolnok vasútvonalon is változnak az időpontok.

A vasúttársaság emellett azt közölte, hogy egyes vonatok részviszonylatban nem, illetve eltérő megállási renddel közlekednek. Október 2-án Pestszentlőrinc–Vecsés állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest-Nyugati–Szolnok vasútvonalon a Ceglédről 3:03-kor induló 2819 sz. vonat és a Budapest-Nyugatiból 0:43-kor induló 2610 sz. vonatok módosított menetrend szerint közlekednek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában