Tájékoztatás

2023.10.28. 16:30

Bezár egy miklósi kisposta, de ezúttal ez jót jelent

Bővül a szolgáltatás, ezért az átállás idejére bezár a törökszentmiklósi Kertész utcai kisposta és lottózó Törökszentmiklóson.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Kallus György

Postapartneri közreműködői szerződést kötött a közelmúltban a Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. a Magyar Postával a Kertész út 10. szám alatti kisposta üzemeltetésére. Ennek alapján a szolgáltatás kibővül levél- és csomag küldemények teljes körű, vagyis belföldi és nemzetközi küldemények, elsőbbségi, ajánlott, tértivevényes küldemények, MPL csomag kezelés, letéti és postán maradó küldemények kezelésével, postai borítékok, postabélyegek értékesítésével, postakonform áruk értékesítésével, illetékbélyeg értékesítéssel, pénzforgalmi és pénzügyi szolgáltatásokkal mint csekkfelvétel, belföldi postautalvány, illetve díjhiteles ügyfelek küldeményeinek kezelésével, mobilfeltöltéssel. 

A teljes körű postai szolgáltatások közül egyedül a biztosítási és értékpapír szolgáltatás nem lesz elérhető.

Az átállás ideje alatt, a posta és lottózó 2023. november 6-tól november 12-ig zárva tart. A kibővített postai szolgáltatásokkal november 13-án nyitnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában