Összefogás

2023.10.12. 09:18

Birtokba vehették a szolnoki kassais diákok az iskolaudvar új játékeszközeit

Új játékelemekkel bővült a szolnoki Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola udvara. A gyerekek birtokba vehették az eszközöket.

Rimóczi Ágnes

A megújult játékeszközöket boldogan vették birtokba a diákok

Forrás: Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Facebook-oldala

Nagyon várták már, a minap végre kipróbálhatták a szolnoki kassais diákok az iskolaudvar új játékeszközeit. A közös összefogásból vásárolt udvari játékelemeket Váradi Éva igazgató adta át diákjainknak.

– Az eszközök beszerzésének, telepítésének kiadásait az iskolai Érteni Egymást Alapítvány, a Kassai DSE és a Szolnoki Tankerületi Központ közösen fedezte – olvasható az iskola közösségi oldalán.

Az illetékesek posztjukban köszönetet mondtak a szülőknek az Érteni Egymást Alapítványunk pénzbeli támogatásáért, valamint az adók felajánlott 1 százalékáért, mely nagymértékben hozzájárult iskolaudvar fejlesztéséhez. Mindezek mellett megköszönték Tóth Marietta és Gulyás Márton szülők, az eszközök telepítési munkálataiban nyújtott segítségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában