Bemutatkozás

2023.10.04. 13:10

Varázslatos képsorokkal mutatja be Szolnok ezer arcát a város új imázsfilmje – videóval

Tizenegy napon át 66 órát töltöttek az új szolnoki imázsfilm fogatásával. Az első képkockákat tavaly a Gulyásfesztiválon vették fel. A videót Szalay Ferenc polgármester a közösségi oldalán tette közzé.

Pakainé Pusztai Nóra

Csodálatos helyszíneket, pillanatokat láthatunk Szolnokról

Forrás: Részlet a videóból

Hangulatos kisfilmmel mutatkozik be Szolnok, a képkockákon a város nevezetességei, a kulturális és gasztronómiai programok forgataga is megjelenik.

– A turisztikai termék megfoghatatlan, ezért az imázsfilm a legjobb eszköz, hogy az élményt átadja: úgy ragadja meg a település hangulatát, hogy a néző elvágyódjon arra a helyre – számolt be a készítés céljáról Molnár Ádám, a városháza sajtóreferense. 

A film beszédesebb, hangulatosabb és jobban felkelti a figyelmet, mint a szöveg vagy a fénykép. 2016-ban már elkészült egy ilyen videó, ám az elmúlt években megvalósult fejlesztéseknek, eredményeknek köszönhetően aktualizálni kellett. 

– A forgatások tavaly ősszel kezdődtek, a Gulyásfesztiválon vették fel az első kockákat. A filmen pontosan 1 évet dolgoztunk, mely 11 forgatási napot, és 66 forgatási órát ölelt fel – részletezte a város marketing osztálya. 

Szalay Ferenc polgármester közösségi oldalán már közzé is tette a videót. A tervek szerint turisztikai rendezvényeken, szakmai kiállításokon, s minden olyan eseményen műsorra tűzik, ahol Szolnok megjelenik.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában