Szentestére esik

2023.11.27. 18:00

Idén nem közösen gyújtják az utolsó adventi gyertyát Törökszentmiklóson

Mivel advent utolsó vasárnapja idén szentestére esik, ezért három közös gyertyagyújtásra várják idén a lakosokat Törökszentmiklóson.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Mint minden évben, idén is közös gyertyagyújtásra várják a törökszentmiklósiakat a Kossuth téren az adventi vasárnapokon, este 18 órától. Az első gyertyát december 3-án gyújtják meg, a Baptista Szeretetszolgálat Kölcsey Ferenc Általános Iskolája közreműködésével. A másodikra december 10-én kerül sor, az eseményen műsort ad a TROK Bethlen Gábor Általános Iskola, a Hunyadi Mátyás Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, valamint a Sanctonicolaum Kórus. 

Az utolsó közös gyertyagyújtás december 17-én lesz, a Pánthy Endre Katolikus Általános Iskola és a Kodály Zoltán AMI gyermekkórusa közreműködésével. Az utolsó vasárnap december 24-re, vagyis szentestére esik, így ezen a napon a családi együttlétre való tekintettel elmarad a közös gyertyagyújtás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában