Kézműves foglalkozás

2023.11.04. 13:30

Madáretetőket készítettek a nagykörűi gyerekek

Kézműves foglalkozásra várták az őszi szünetet töltő diákokak a nagykörűi művelődési házban. A jó hangulatú programon madáretető készítettek a résztvevők.

Rimóczi Ágnes

Készültek a színes madáretetők

Fotó: Rimóczi Ágnes

A borús őszi péntek délutánon már a télre készültek Nagykörűben, ahol a helyi művelődési házban „lombhullató" kézműveskedést tartottak. Elsősorban a gyerekeket várták az intézmény munkatársai, de természetesen a kicsiket kísérő szülőket, nagyszülőket is örömmel fogadták. Utóbbiak a komolyabb munkákban, így a fúrásban, vágásban segédkeztek, a díszítést természetesen a gyerekek végezték. Így, összefogással készültek a madáretetők, melyek jó szolgálatot tesznek majd a hideg, téli hónapokban a kertekben.

A szülők is kivették részüket a munkából
Fotó: Rimóczi Ágnes

A jó hangulatú program keretében a nagyobbak dartsoztak és csocsóztak, a kisebbek pihenésképpen a játszószobában tölthették az időt. A művelődési ház munkatársai szendvicsekkel és meleg teával kínálták a résztvevőket, akik – elsősorban a gyerekek – még színes vattacukorért is sorba állhattak.

Mutatós alkotások készültek
Fotó: Rimóczi Ágnes


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában