Találkozó

2023.12.02. 17:00

A mezőtúri városvezetéssel is egyeztetett Lázár János

Mezőtúrra is „betért" a minap Lázár János. Az építési és közlekedési miniszter az egyeztetés után elismerően szólt a városról.

Rimóczi Ágnes

Lázár János minisztert a városvezetőkkel egyeztetett Mezőtúron

Forrás: Szűcs Dániel/Facebook

A minap Tiszaföldváron járt Lázár János építési és közlekedési miniszter. Mielőtt ott részt vett a polgári esten, betért Mezőtúrra, ahol fontos, a várost érintő fejlesztésekről egyeztetett a polgármesterrel.

– Lázár János miniszter úrral és Herczeg Zsolt országgyűlési képviselő úrral fontos egyeztetést folytattunk, mely többek között a Hortobágy-Berettyó főcsatorna- és a Teleki Blanka Gimnázium fejlesztését is érintette – számolt be a minapi találkozóról Szűcs Dániel közösségi oldalán. 

– Örömmel számolhatok be arról, hogy Lázár János támogatja terveinket és fejlesztési elképzeléseinket. A tárgyalt beruházások a gazdasági helyzet javulásával párhuzamosan indulhatnak majd el – tette hozzá a városvezető.Hozzátette: a miniszter elismerően szólt Mezőtúr fejlődéséről, a város szépségeiről és kiemelten a városházáról és a gyönyörű főtérről.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában