Karácsony

2023.12.15. 15:00

Ajándékkal lepték meg az időseket és a gyerekeket Jászberényben

A jászberényi önkormányzat időseknek és gyerekeknek szervezett karácsonyi ünnepséget csütörtökön az Ifjúsági Házban.

Illés Anita

Délután a családoknak szervezett karácsonyi ünnepséget az önkormányzat

Fotó: Pesti József

Az időseket két időpontban, a 10 órakor és a 14 órakor tartott ünnepségre várták, melyen Bethlendy Béla, a Humán, Közrendi és Vallásügyi Bizottság elnöke és Budai Lóránt polgármester mondott karácsonyi, újévi köszöntőt. A délelőtti műsorban közreműködtek a Terplán Zénó Kolping Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola diákjai, délután pedig a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium tanulói kedveskedtek lélekemelő előadással a nyugdíjasoknak. 

A Terplán Zénó Kolping Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskola tanulói betlehemes előadással ajándékozták meg az időseket
Fotó: Pesti József

Délután fél ötkor a gyermekek karácsonyával folytatódott a program. A meghitt hangulatról Sas Maja verses és Kispál Berta énekes produkciója gondoskodott. Az önkormányzat karácsonyi ajándékkal is készült, mintegy 660 nyugdíjas 4400 forint értékű, míg 113 családban 228 gyermek 4000 forint értékű vásárlási utalványban részesült.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában