Beruházás

2023.12.13. 11:25

Fellélegezhet a város, már tervezik a ceglédi elkerülőt

Számos kulcsfontosságú beruházásról adott számot a Kossuth Rádió minapi műsorában Földi László, Cegléd térségének országgyűlési képviselője. A honatya egyebek mellett a ceglédi elkerülő út fontosságát is hangsúlyozta.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában beszélt a térség fejlesztési terveiről Földi László országgyűlési képviselő. A honatya arról számolt be, hogy az M4-es út kiépítésével Abony és környéke felkerült az ország gazdasági térképére. A pozitív tendencia immár a befektetések számában is megmutatkozik, ám a munkaerőhiány továbbra is gondot jelent.

– Jelenleg tervezés alatt áll a Ceglédet és Nagykőröst elkerülő út. Emellett az látszik, hogy a térség jól használja ki a Magyar Falu Program adta lehetőségeket. Adósak vagyunk viszont a Cegléd és Csemő közötti kerékpárúttal. Itt egy kis szakasz már megépült, de a további fejlesztésekre is szükség van – elemezte a jövő beruházásait a képviselő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában