Szolnok

2023.12.07. 10:00

Ismét mehetnek masszázsra (nem csak) a mozgássérültek

Kis szünet után újraindult az Én Is Vagyok Egyesület közkedvelt szolgáltatása a szolnoki közösségi házukban.

Kovács Berta

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Újra elindította a masszázs szolgáltatást az Én Is Vagyok Mozgássérült Generációk Érdekvédelmi Egyesülete a Széchenyi lakótelepen működő PLUSZ PONT Közösségi Házban.

Mint Fehérváry Tünde, az egyesület elnöke rámutatott, ez az egyik legrégebbi, öt éve folyamatosan igénybe vehető egészségmegőrző szolgáltatásuk, melyet egy ideig kénytelenek voltak szüneteltetni. Pongrácz Zsuzsanna masszőr azonban ismét tudja fogadni a gyógyulni, felfrissülni vágyókat, kibővített szolgáltatásokkal. Hogy csak párat említsünk, többek között kérhető svédmasszázs, izomlazító, thai-, arc- és fejmasszázs, köpölyözés, Vagus terápia, de akár a letapadt hegek kezelésére is lehet jelentkezni. A mozgássérültek mellett időseknek, kismamáknak, sportolóknak vagy akár a csak felfrissülni vágyóknak is szeretnének ilyen formán segíteni. A szolgáltatásra az egyesületnél telefonon vagy e-mailben lehet bejelentkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában