Összefogás

2023.12.25. 18:32

Jótékonysági bál segítségével vásároltak padokat a kétpói iskolában

Új padokat vásároltak a Kaszap Nagy István Református Általános Iskola Kétpói Tagintézményében a jótékonysági bál segítségével.

Rimóczi Ágnes

Az új padok szülői segítséggel már összeszerelve a helyükre kerülnek

Forrás: Kétpói iskola Facebook-oldala

Várakozásokon felül jól sikerült a jótékonysági rendezvény Kaszap Nagy István Református Általános Iskola Kétpói Tagintézményében. A közelmúltbeli vacsorával egybekötött zenés eseményen közel kilencven fő vett részt. – Sok adományt kaptunk a környékbeli vállalkozóktól, magánemberektől is. Többen százezres nagyságrendben tudtak hozzájárulni a céljaink eléréséhez. Az egyik jólelkű éttermes a birkapörköltet ajánlotta föl, még adagolni is segített. Olyanok is küldtek hozzájárulást, akiknek még gyermeke, unokája sem jár ide – mondta el a bállal kapcsolatban Csontos Mónika. Az intézményvezető kiemelte: mindezért nagyon hálásak.

– Az est bevételéből hat könnyű, gyorsan mozgatható padot vásároltunk a folyosóra. Szükség volt erre, mivel tavaly óta 25 százalékkal nőtt az intézményünkbe járó gyerekek száma, kevésnek bizonyult az ülőhely a folyosón – mondta el az intézményvezető. Hozzátette: új routereket is vásároltak, aminek köszönhetően jobb lesz az internetes vétel az intézményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában