Jeles nap

2023.12.22. 13:00

Kilencvenedik születésnapján köszöntötték otthonában a karcagi Oros Károlyt

Oros Károly világéletében a mezőgazdaságban, a Május 1. Tsz-ben dolgozott különböző területeken.

Daróczi Erzsébet

Szepesi Tibor polgármester fog kezet az ünnepelttel

Fotó: Daróczi Erzsébet

Oros Károly tősgyökeres, hétgyermekes karcagi család második gyermekeként született 1923. december 22-én, 11 órakor. Pénteken kilencvenedik születésnapja alkalmából otthonában köszöntötte Szepesi Tibor polgármester és átadta neki Orbán Viktor miniszterelnök levelét, dr. Zsembeliné Kovács Mária anyakönyvvezető egy tortával, Pánti Ildikó, a körzet önkormányzati képviselője pedig ajándékcsomaggal gratulált neki a jeles alkalomhoz.

Károly bácsinak és feleségének, Szabó Máriának két lánya és egy fia született. A férj világéletében a mezőgazdaságban, a Május 1. Tsz-ben dolgozott különböző területeken. Imádott feleségével több mint öt évtizedig éltek boldog házasságban és nevelték gyermekeiket. Öt éve azonban már egyedül telnek Károly bácsi napjai, de még minden nap főz magának, mert vallja, csak az a finom, amit maga készít. Ma már öt unoka és két dédunoka büszke nagypapája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában