Tájékoztatás

2023.12.04. 16:00

Lehet tervezni – 2024. június 18-22-én rendezik meg a szolnoki Tiszavirág Fesztivált

Talán még el sem feledtük az idei fesztivál hangjait, képeit, mozzanatait, már lehet tervezni a következő évre. Kiderült, mikor rendezik meg a 17. Tiszavirág Fesztivált Szolnokon.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció / MW archív

Fotó: Nagy Balázs

Aki vásárolt már 2024-es naptárt, máris bejegyezheti, eldőlt ugyanis, hogy mikor rendezik meg Szolnok egyik legnagyobb eseményét, a 17. Tiszavirág Fesztivált. A szervezők a fesztivál hivatalos közösségi oldalán tették közzé: 2024. június 18-22. között az árnyékos Tisza parkban és a Tiszai hajósok terén várják az érdeklődőket. – Kiváló társaság, táncra perdítő vagy épp andalító muzsikák, szívmelengető előadások, vidám családi programok várják a fesztivál látogatóit 2024-ben is. Remek magyar borok, pálinkák, sörök, lepények, kürtöskalács, illatozó mangalicacsülök és sok egyéb ínyencség gondoskodik a széles választékról – írták az illetékesek.

A bejegyzésből kiderült: a Magyar Labdarúgó-válogatott június 19-i mérkőzését kivetítik, hogy együtt szurkolhassanak a fesztiválozók a továbbjutásért. – A részletes programokat és partnereket hamarosan közzétesszük – közölték végül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában