Meglepetés

2023.12.15. 14:30

Mosolyt csaltak a beteg gyerekek arcára a jászsági fiatalok

Nagy volt a nyüzsgés pénteken délelőtt a Jászberényi Szent István Körúti Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben, ahol különleges karácsonyi meglepetésben volt részük a tanulóknak.

Illés Anita

A diákok karácsonyi műsorral és az általuk készített ajándékokkal köszönték meg az egyesület támogatását

Fotó: Pesti József

A szeretet ünnepéhez közeledve a Jászsági Fiatalok Önkéntes Csapat Egyesülete már nyolc éve gyűjt tárgyi adományokat az iskolának, hogy boldogabbá tegyék a rászoruló, súlyos betegséggel küzdő gyerekek, fiatalok karácsonyát. Az önkéntesek idén is szívvel-lélekkel szervezték az adománygyűjtő akciót, amelyhez a szeretet és összefogás jegyében sokan csatlakoztak. Ennek köszönhetően sok-sok doboznyi játékot, fejlesztő eszközt, tanszert, tisztálkodási szereket, tartós élelmiszert és édességet ajándékoztak az iskola tanulói számára. 

A meglepetéseket Tóth D. Csaba, az egyesület elnöke lelkes segítői társaságában adta át Gulyásné Rácz Gyöngyinek, az iskola igazgatóhelyettesének. Az önkéntesek és az iskola diákjai lélekemelő ünnepi műsorral kedveskedtek egymásnak.

Tóth D. Csaba, az egyesület elnöke adta át az ajándékokat Gulyásné Rácz Gyöngyi igazgatóhelyettesnek
Fotó: Pesti József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában