Nem csaptak hírverést

2023.12.18. 17:45

Szolnokon találkozott az amerikai nagykövet és Orbán Viktor felesége

Dr. Lévai Anikóval, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövetével találkozott David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete hétfőn Szolnokon – tájékoztatott közleményében az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége. A nagykövetek a segélyszervezet által működtetett Családok Átmeneti Otthonában tettek látogatást.

Molnár-Révész Erika

Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete nem először járt és mondott beszédet a szolnoki Családok Átmeneti Otthonában. Képünk tavaly készült

Fotó: Mészáros János

Dr. Lévai Anikóhoz csatlakozva tett látogatást David Pressman amerikai nagykövet Szolnokon, az Ökumenikus Segélyszervezet által működtetett Családok Átmeneti Otthonában. A követség közleménye szerint az eseményen dr. Lévai Anikó az Ökumenikus Segélyszervezetnél végzett munkájáról beszélt, majd körbevezette Pressmant a menedékhelyen, ahol részt vett az ott lakók karácsonyi előadásán.

Az eseményen David Pressman nagykövet azt mondta,"Igazi megtiszteltetés volt Szolnokra látogatni és látni azt a hihetetlen munkát, amelyet az Ökumenikus Segélyszervezet végez a legkiszolgáltatottabbak segítése érdekében. És különösen csodálatos volt ezt egy olyan kivételes személyiség társaságában tenni, mint Lévai Anikó.”

A látogatás után David Pressman nagykövet csatlakozott dr. Lévai Anikóhoz és az Ökumenikus Segélyszervezet vezetőségéhez, hogy a segélyszervezet által végzett munkáról és regionális kihívásokról beszélgessenek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában