Fejlesztés

2024.01.03. 16:30

A szolnokiak helyi járműközlekedésre vonatkozó javaslatát várja a város

Tavaly szeptemberben elindult a vármegyeszékhely Fenntartható Városi Mobilitás Tervének (SUMP) elkészítése, mely szorosan kapcsolódik Szolnok Fenntartható Városfejlesztési Stratégiájához.

Mészáros Géza

A Tiszai hajósok tere is lehet bonyolult közlekedési szempontból, de a KRESZ-t ismerőknek ez a terület nem jelent kihívást

Forrás: Új Néplap archívum

Mint azt a vármegyeszékhely a hivatalos honlapján közzétette, a közelmúltban már több felmérés is készült az egyes érintettek vonatkozásában. Jelen munka célja, hogy egy olyan teljes körű mobilitási terv készüljön, amelyben beazonosítják a város és a környező települések lakosai által fontosnak tartott témakörök, fejlesztések is.

Fontosnak tartják a valós igények felmérését, a közlekedést érintő tapasztalatok és gondolatok minél alaposabb megismerését. Jelenleg a helyzetértékelési szakaszon dolgoznak, melyre épülve meghatározzák majd Szolnok város közép- és hosszútávú közlekedésfejlesztési elképzeléseit.

Kérik, hogy kérdőív kitöltésével támogassák ezt a munkát annak érdekében, hogy a lakosság észrevételeit, fejlesztési igényeit, elvárásait is figyelembe tudják venni a stratégiai dokumentum elkészítése során.

A kérdőív a vármegyeszékhely honlapján (szolnok.hu) érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában