Összefoglaló

2024.01.02. 20:00

Elégedetlenek az új buszmenetrenddel a tiszazugiak – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Öt személyautó volt érintett abban a közlekedési balesetben, amely kedd reggel történt a 4-es számú főúton, Abony külterületén. A balesetben három jármű az út menti árokban állt meg, kettő a feje tetejére borult.

Még tavaly meg kellett volna kezdeni a volt Vegytek-telep ártalmatlanítási munkálatait a kormányhivatal Környezetvédelmi Főosztályának útmutatása alapján, ám jelenleg még a kivitelezés közbeszerzési eljárása zajlik. Az önkormányzat a Terület és Településfejlesztési Program Plusz pályázatán nyert forrást erre a célra. A közbeszerzési eljárás hamarosan lezárul, így az idei év első hónapjaiban kezdődhet a káros vegyületek kitermelése.

Bár már közel egy hónap telt el, mióta változott a menetrend a Kunszentmárton–Lakitelek vonalon, többen mégsem tudtak megbarátkozni az új ütemezéssel. Úgy érzik ugyanis, hogy folyamatosan csökken a járatok száma...

Egy helyi lakos január 1-én éjjel, személyautóval a vízelvezető árokba hajtott Besenyszögön. A baleset során személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező rendőrök alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, mely pozitív értéket mutatott.

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrök az elmúlt három napban 22 személyt fogtak el, akik közül 3 ellen elfogatóparancs volt érvényben. Az egyenruhások 11 ittas járművezetőt szűrtek ki a forgalomból.

Nem indult jól a 2024-es esztendő annak a buszsofőrnek, aki az egyik nem régen átadott kazincbarcikai körforgalomba hajtott be a forgalommal szemben. A településen nemrég adtak át az új körforgalmat, amely az autósoknak is okozott már meglepetést.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában