Vélemények

2024.01.01. 08:00

Ezt várják az idei évtől a Jászkunság hírességei, figyelje óránként frissülő sorozatunkat!

Vajon mit hoz az éjfélkor ránk köszöntött új esztendő? Mit tartogat számunkra a hivatásban és a magánéletben, s mivel lennénk elégedettek, ha majd év végén megvonjuk az idei esztendő mérlegét? Ma hírportálunkon óránként vármegyénk egy-egy ismert személyisége osztja meg gondolatait arról, mit remél a következő hónapoktól.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Emlékeznek még a tavalyi évre, azaz 2023-ra? Az óév utolsó napján ugyanis arról kérdeztünk néhány vármegyénkben élő vagy szorosan a Jászkunsághoz köthető ismert személyt, üzletembert, művészt és sportembert, hogy számukra mit hozott az elmúlt esztendő, mire emlékeztek szívesen vagy éppen mi lenne az, amit adott esetben elfelejtenének az óévből. Melyek voltak azok a tervek, amelyeket sikerült megvalósítaniuk, s melyek elvégzése maradt az idei esztendőre.

Az év eleje mindig a tervezés, a tervezgetés ideje. Amikor felállítjuk azokat a mércéket, amiket követni akarunk, amikor különféle elhatározásokat teszünk. Most, immár az új, reményteli 2024-es esztendőt taposva, ugyanerre kértük térségünk néhány ismert emberét. 

Arra, hogy kis év eleji nyilatkozataikban osszák meg a Szoljon.hu olvasóival, mit várnak, remélnek a most kezdődő esztendőtől szakmájukban vagy éppen magánéletükben, mivel lennének elégedettek jövő ilyenkor. Figyelje egész nap óránként frissülő sorozatunkat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában