Szolnok

2024.01.18. 20:02

Közelebbi postán vehetik át leveleiket a kertvárosiak

Bezárt a postájuk, a város túlsó végére kellett menniük az át nem vett leveleikért a kertvárosiaknak és a Holt-Tisza-parton élőknek Szolnokon. A helyzet változott, immár egy közelebbi postán vehetik át a leveleket a térségben élők.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Magyar Posta még 2022-ben zárt be országszerte hivatalokat. Vármegyénkben is több, köztük Szolnokon a kertvárosi kis posta ajtajára is lakat került. A környéken élőknek gondot okozott – lévén kisgyerekes családok, idősek élnek a környéken – hogy amennyiben valami ok miatt nem tudták átvenni a leveleiket, a vasútállomásnál lévő postára kellett elutazniuk azokért. Az ott élők a városrész önkormányzati képviselőjéhez is fordultak a problémával, aki a közelmúltban jó hírről számolt be ezzel kapcsolatban. 

– A Posta vezetősége megváltoztatta korábbi álláspontját, január 15-től a Kertvárosban lakóknak nem kell a vasútra menni az át nem vett levelekért, elég az Auchan postát felkeresni – osztotta meg a jó hírt a társaságtól kapott levél részletével együtt Ligeti József hivatalos közösségi oldalán. 

A terület önkormányzati képviselője posztjában arra is kitért, hogy a válasz szerint csomagokat helyszűke miatt továbbra sem tudnak tárolni az említett kis postán, ezért javaslatuk, hogy a posta útján érkező csomagokat az ügyfelek a nagyáruháznál lévő MPL csomagpontra kérjék . Ott a nap 24 órájában átvehető a küldemény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában