Lista

2024.01.15. 09:00

Üzemanyagtolvaj Szolnokon, rejtélyes tárgy Tiszaföldváron – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a kivágott szolnoki fa ügyében, gyerekkel telt meg a behavazott Várkonyi tér – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Tizenhatszor tankolt, egyszer sem fizetett – vádat emeltek a szolnoki üzemanyagtolvaj ellen

Összesen 360 ezer forintos kárt okozott a különböző benzinkutaknak az a szolnoki férfi, aki hat gépjárműbe 16 alkalommal tankolt, de egyszer sem fizetett. Elfogták, a Szolnoki Járási Ügyészség pedig lopás vétsége miatt emelt vádat ellene.

2. Megtaláltuk a szemtanút, aki felismerte a szolnoki belvárosi fát mérgező elkövetőt

Továbbra sem értik a helyiek, mi lehetett a szándéka annak az embernek, aki módszeresen megmérgezett egy fát a szolnoki belvárosban. A helyszínen járva azonban nemcsak érzéseiket, hanem bizonyos gyanújukat is megosztották hírportálunkkal.

A napokban vágták ki a megmérgezett fát
Fotó: Mészáros János

3. Rejtélyes fotót készítettek a szolnoki belvárosról, ön szerint mi lehet a képen?

Különleges fotót készített csütörtökön késő délután Ujlaki Csaba, a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központban működő Csillagkedvelők Klubjának vezetője. A város alkonyati látképét egyedülálló színek varázsolják igazán elragadóvá a csodálatos felvételen.

A rendkívül zavarba ejtő fotót Ujlaki Csaba, a szolnoki Csillagkedvelők Klubjának vezetője készítette
Fotó: Ujlaki Csaba

4. UFO-t fotózott egy földvári nő, majd rejtélyes módon lemerült a telefonja

Lassan mozgott az a szivárvány színű tárgy, amit a Magyar UFO kutatók közösségi oldalának csoportjában közzétett bejegyzés szerint Tiszaföldváron kapott lencsevégre egy helybeli nő. Múlt szerda este egy társaság lett figyelmes az égen egy színesen pompázó idegen tárgyra.

5. A behavazott Várkonyi tér ezer arcát mutatják be varázslatos fotóink - galériával

A kellő vastagságú hótakaró és a szikrázó napsütés múlt héten csütörtökön már a délelőtti órákban a Várkonyi téri dombra csalogatta a gyerekeket és a családokat Szolnokon. Előkerültek a szánkók és egyéb, csúszkálásra alkalmas eszközök, hogy önfeledt szórakozást biztosítsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

Sokak örömére hó borítja a belváros egy részét
Fotó: Mészáros János

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában