Bölcsőde

2024.02.08. 16:00

Az engedélyekre várnak Cibakházán, hamarosan kinyithat a bölcsőde

Az önkormányzati biztos folyamatosan felügyelte a munkát a cibakházi bölcsődénél. A használatbavételi engedély már tavasszal megérkezhet.

Pakainé Pusztai Nóra

Hamarosan beköltözhetnek a cibakházi bölcsődések az új épületbe

Forrás: Cibakháza honlapja

Már elkészült a kivitelező cég a cibakházi bölcsőde épületével. A napokban zajlik a műszaki ellenőrzés és a nyitáshoz szükséges engedélyezési eljárást is elindította az önkormányzat.  337 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyertek el a beruházásra a tiszazugi nagyközségben. Mivel az első kivitelező nem tudta befejezni a vállalt munkát, újjal kötöttek szerződést. Önkormányzati biztos felügyelte, hogy minden időben elkészüljön 

Az egykori iskolaépületet átalakították, felújították, bővítették, új eszközöket is vásároltak. Hegyes Zoltán polgármester elmondta, akad még néhány apróság, ami nem fért bele a pályázatba, például az udvari kis kerítések építése, de ezek is hamarosan elkészülnek. Várhatóan tavasszal beköltözhetnek a bölcsisek az új épületbe. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában