Tájékoztatás

2024.02.13. 09:54

Ideiglenesen többször is lezárják majd a szolnoki Dózsa György utcát

A gallyazási munkálatok miatt korlátozzák a parkolást, ideiglenesen lezárják az útszakaszt, és még jelentősebb hanghatással is számolni kell.

Mészáros Géza

A szolnoki Dózsa György utca

Fotó: Mészáros Géza

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. közösségi oldalán megjelent tájékoztatása szerint február 16-án pénteken, továbbá február 19-én hétfőn, 20-án kedden és 21-én szerdán gallyazási munkálatokat végeznek a társaság munkatársai a szolnoki Dózsa György utcában.

A közlemény szerint a fák törzseit a koronáig megtisztítják, az épületekhez érő gallyakat eltávolítják. A gallyazás biztosítja a közlekedés biztonságát, a növények egészségét, a fák élettartamának növelését. A beavatkozással megelőzhetők olyan problémák, mint az ágak lehajlása, amely esetleg balesetet is okozhat. A szakemberek a növények károsítása nélkül végzik a feladatot a lakosság és a növények érdekében.

A munkálatok ideje alatt korlátozzák a parkolást, illetve a felsorolt napokon teljes hosszában lezárják a Dózsa György utcai útszakaszt reggel 8 és délután 15 óra között. Mindezen kívül a megszokottnál nagyobb zajhatással kell számolniuk a környékbelieknek.

Az átmeneti kényelmetlenségek miatt a lakosság megértését és türelmét kérik. Jelezték, hogy a munkálatok ideje az időjárás függvényében változhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában