Lakodalom

2024.02.18. 16:30

Az álomesküvő megszervezéséhez is rengeteg segítséget kaptak a párok a jászsági esküvő kiállításon

Nagy érdeklődés kísérte a II. Jászsági Esküvő Kiállítást szombaton Jászberényben, a Szatmári Rendezvényházban, ahol az esküvők világában jártas szolgáltatók, szakemberek a legújabb trendekkel várták az érdeklődőket.

Illés Anita

Második alkalommal rendezték meg a Jászsági Esküvő Kiállítást a Szatmári Rendezvényházban

Fotó: Pesti József

A házasulandó párok és az örömszülők is mindent megtalálhattak, amire csak szükségük lehet a nagy napon. A kiállítók meseszép menyasszonyi és menyecske ruhákat, férfi öltönyöket és kiegészítőket vonultattak fel, de az esküvő szervezéséhez is hasznos tanácsokat adtak. A szakemberek többek között dekorációs kellékeket, haj-, smink- és körömtrendeket, ékszereket, meghívókat, köszönetajándékokat, dekorációs kellékeket, esküvői tortákat és süteményeket mutattak be a rendezvényen. De ceremóniamesterek, vőfélyek, profi fotósok, virágkötők, szertartásvezetők is jelen voltak. A selfieboxtól a hűtőautókon át a zenészekig minden elérhető volt az álomesküvő megszervezéséhez. 

 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában