Összefoglaló

2024.02.21. 20:40

Óvatosságra intik az online vásárlókat, sok panasz érkezik a fogyasztóvédelemhez a Jászkunságban– a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Videón és fotón az elképesztő járművek, melyek hétfőn érkeztek a szolnoki alakulathoz. Rengeteg katonai előnyük van, de az biztos, hogy a civileket főként a külsejükkel hódítják meg.

hirösszefoglaló,tisza,mentetlen,új parkolók
Forrás: szoljon.hu

Online piac: legyünk óvatosak, ha kéz alól vásárolunk! Átvert vásárlók, hibás teljesítések – ilyen és ehhez hasonló problémákkal jelentkeznek panaszosok a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) által, az Igazságügyi Minisztérium támogatásával működő telefonos és online ügyfélszolgálatra. Tömegével érkeznek az online piacterekkel kapcsolatos kifogások.

Tavasszal elkezdődik az új piac építése Fegyverneken. Teljesen átalakul és kibővül a helyi piac Fegyverneken, a munkálatokat várhatóan áprilisban kezdi meg a kivitelező. Ennek során egy nagy földszintes épület, és egy fedett árusítótér is épül majd. A fejlesztés közel 1700 négyzetméteres területet érint a város szívében.

Lezárult a tiszafüredi sportcsarnok felújításának első üteme. Befejeződött a Benedek Gábor Városi Sportcsarnok felújításának első ütemterve, osztotta meg közösségi oldalán Ujvári Imre polgármester.

Lopott rendszámú autóval kapcsoltak le a rendőrök egy ittas, vezetéstől eltiltott férfit Pusztamonostoron. A Jászberényi Rendőrkapitányság járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt folytat eljárást a férfi ellen.

Új parkolókat létesítenek a mezőtúri gimnáziumnál. Egyre több az autó a városban, ezért egyre több parkolóra van szükség Mezőtúron. Most tesznek az ügy érdekében...

Már a homokzsákokat rakják és az értékeiket mentik a helyiek a szolnoki Mentetlenen. Már szedelődzködnek, de még bíznak benne a szolnoki Mentetlen lakói, hogy szárazon megússzák a Tisza áradását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában