Elismerés

2024.03.30. 06:55

Jászkunsági vízügyi szakemberek munkáját díjazták

A nemzeti ünnep és a víz világnapja alkalmából a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság több kollégáját is elismerésben részesítették.

Rimóczi Ágnes

Az elmúlt napokban számos jászkunsági vízügyi szakember munkáját díjazták. A kollégák elismeréseiről a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság is büszkén számolt be honlapján. 

Kötivízig, elismerés, díj
Balról jobbra: Rávai László István, Fejes Lőrinc, Cédulás Anikó, Kovács Béla és Harsányi Gábor főmérnök
Fotó: Romet Róbert

– Március 15-e alkalmából a vízügyi ágazatban végzett kiemelkedő és magas színvonalú munkája elismeréseként Főigazgatói Oklevelet vehetett át dr. Dencs Márta, a Kötivízig jogi szakágazatvezetője Láng István főigazgatótól, az Országos Vízügyi Főigazgatóság vezetőjétől – olvasható az igazgatóság hivatalos oldalán.

– A víz világnapja alkalmából ugyancsak példamutató szakmai munkásságával érdemelt ki Vásárhelyi Pál díjat Fejes Lőrinc kiskörei szakaszmérnök a Belügyminisztériumban – közölték az illetékesek.

elismerés, díj
Dr. Dencs Márta és Láng István OVF főigazgató
Fotó: Romet Robert

A Kötivízig büszként tette közzé, hogy „Az Év Vízügyi Dolgozója” miniszteri elismerésben részesült Kovács Béla, a Szolnoki szakaszmérnökség gátbiztosa, Rávai László István, a Mezőtúri szakaszmérnökség területi felügyelője pedig Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott. Főigazgatói tárgyjutalmat vehetett át Cédulás Anikó, az igazgatósági központ kiemelt funkcionális referense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában