Díjazás

2024.04.19. 17:00

Bölcsődei dolgozók munkáját ismertek el a szolnoki ünnepségen – galériával

A bölcsődék napja alkalmából rendezett ünnepséget a szolnoki önkormányzat. A bölcsődei dolgozók tiszteletére megtartott pénteki eseményen átadták a „Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért” emlékérmeket.

Rimóczi Ágnes

Jók az alapok, Szolnokon megfelelően, magas színvonalon működik a bölcsődei rendszer. A pilléreket dr. Koncz József főorvos tette le, aki több évtizedes szolnoki munkásságával állt a bölcsődék szolgálatában. Az ünnepségen rá, vagyis a szolnoki bölcsődei rendszer „atyjára”, a rendíthetetlen alapok építőjére is megemlékeztek.

elismerés, díj
A pénteki eseményen átadták a „Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért” emlékérmet, melyet idén Péntek Ágnes vehetett át
Fotó: Mészáros János

– Jó érzés önökhöz szólni, mert mindig mosolyognak. S a mosolyok mögött ott van az a 533 kisgyermek, akiről önök gondoskodnak. A mai nap a gyerekekről, s általuk természetesen az önök munkájáról szól. És ezt önök olyan magas szinten végzik, hogy a rendszer atyja biztosan büszke lenne önökre. Köszönöm, hogy az ő szellemiségében végzik a munkájukat – emelte ki köszöntőjében Fejér Andor. Szolnok alpolgármestere szólt az elmúlt időszakban lezajlott bölcsődei fejlesztésekről. Emlékeztetett: nemrégiben adták át a Búzaszem bölcsődét, s a sor folytatódik, a Kolozsvári úti bölcsőde is megújul a közeljövőben.

A rendezvényen adták át a „Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért” emlékérmeket, immár tizenötödik alkalommal. A díjat idén az Almáskert bölcsőde kollektívája és Péntek Ágnes, az Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság igazgatója érdemelte ki.

Igazgatói dicsérő okleveleket és „Szívvel-lélekkel a gyermekekért" díjat adtak át azoknak, akik elkötelezetten végzik munkájukat a mindennapokban a bölcsődés korú gyerekekért és családjaikért.

Dicsérő oklevelet kapott Csécseiné Magony Judit, a Somvirág bölcsőde dajkája, Földesné Kocsis Beatrix, a Borsószem bölcsőde kisgyermeknevelője, Gömöri Georgina Adrienn, a Csillagfürt bölcsőde kisgyermeknevelője, Gődérné Héja Anikó, a Módszertani csoport szaktanácsadója, Molnárné Fehér Mária, a Tavirózsa bölcsőde dajkája, Nándori Judit, gazdaságvezető helyettes, Rocsa Andrea, a Hársvirág bölcsőde kisgyermeknevelője, Tölgyesiné Mihályi Anita, a Módszertani csoport szaktanácsadója és Urbancsekné Tálas Márta, az Almáskert bölcsőde kisgyermeknevelője.

Díjat vehetett át Aranyosné Bihari Borbála, a Búzaszem bölcsőde dajkája, Bodnárné Keskeny Vivien, a Csillagfürt bölcsőde kisgyermeknevelője, Dobosi Mariann, az Élelmezési csoport konyhai kisegítője, Fazekasné Erdei Mária, az Almáskert bölcsőde kisgyermeknevelője, Kissné Kovács Tünde, a Somvirág bölcsőde kisgyermeknevelője, Uri-Kovács Istvánné, a Borsószem bölcsőde kisgyermeknevelője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában