Energiatakarékosság

2024.04.29. 12:00

Ismét ingyenes LED-csereprogram indul Jászárokszálláson

Ez alkalommal azok is energiatakarékos fényforráshoz juthatnak, akik az előző akcióról lemaradtak. Április 30-ig lehet jelentkezni az akcióra.

Illés Anita

A nagy sikerre való tekintettel az önkormányzat és a CYEB jóvoltából ismét elérhető az ingyenes lakossági LED-csereprogram azoknak, akik az előző akcióról lemaradtak. 

Alternative,Technology,Concept,.,Hands,Holding,Led,Bulb,And,Fluorescent
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Mint arról a település honlapján tájékoztattak, kizárólag az regisztrálhat, aki az előző ütemben nem vett részt. 

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést eredményez a villanyszámlában és akár tíz éves élettartamának köszönhetően sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít. 

A programhoz a ledcsere.hu oldalon lehet csatlakozni, a „Jelentkezésre” kattintva néhány perc alatt regisztrálhat az a lakos, akinek a nevén van villanyszámla. Néhány adat költése és dokumentumok feltöltése után a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma, használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED fényforrásra jogosult. A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Jászárokszállást kell megjelölni – hívják fel a figyelmet. 

A programra április 30-ig lehet jelentkezni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában