Lista

2024.04.08. 09:00

Vízbe zuhant autó Szolnokon, fekete maszkos tolvajok Cibakházán – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Hegyeket mozgatnak meg az M4-es építésekor: így készül az új szakasz Miklósnál, hulladékból készülnek klassz dolgok az abádszalóki műhelyben – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Hegyeket mozgatnak meg az M4-es építésekor: így készül az új szakasz Miklósnál – galériával

M4-es, építkezés
Nagy erőkkel zajlik a munka az M4-es új szakaszának építésénél, Törökszentmiklósnál
Fotó: Mészáros János

Egyre látványosabb a Törökszentmiklós és Kisújszállás között zajló munka, bődületes mennyiségű anyagot mozgatnak meg az M4-es gyorsforgalmi út új szakaszának építése közben.

2. Vízbe borult egy autó Szolnokon

autó, víz, Holt-Zagyva
A helyszínre érkező egységek egy tűzoltódaruval emelték ki a vízből a járművet
Forrás: ÉLETJEL Mentőcsoport Szolnok

A Holt-Zagyvába borult és elmerült egy személyautó március 31-én, vasárnap este Szolnok külterületén, az Akácfa utca közelében. A szolnoki hivatásos tűzoltókat és az Életjel Önkéntes Tűzoltó Egyesület búvárait riasztották a balesethez. Az egységek megkeresték és egy tűzoltódaruval kiemelték a vízből a járművet.

3. Mire jó néhány műanyag kupak? Hulladékból készülnek klassz dolgok az abádszalóki műhelyben

toll, Telekes Attila
A Tisza-tóból kihalászott hulladékokból készít használati tárgyakat Telekes Attila
Forrás: Beküldött fotó

Tollakat és egyéb használati tárgyakat készít műanyag kupakokból Telekes Attila abádszalóki műhelyében. Mindehhez a tiszai hulladék adja az alapanyagot. Munkáját olyan ismert zenészek is támogatják, mint például Ákos.

4. Hazugságokat duruzsolt az idős szolnoki hölgy fülébe, egyetlen hívással tönkretette az aljas férfi

Ismét akcióba lendültek az adathalászok a Jászkunságban. A minap közel tízmillió forintot csaltak ki egy szolnoki nyugdíjastól, valamint egy fegyverneki férfit is megtaláltak, akitől nyolcmillió forintot loptak el mindössze egyetlen telefonbeszélgetés alatt...

5. Fekete maszkos alakok tűntek fel a cibaki éjszakában, semmi sem volt biztonságban tőlük

maszk, lopás
A nyomozók a kulcsarzenált és a fekete maszkokat is lefoglalták
Forrás: Police.hu

Két cibakházi lakost gyanúsítanak a tiszaföldvári rendőrök azzal, ami március 30-án éjszaka történt Cibakházán. A 42 éves férfi és 40 éves nőrokona álkulccsal mentek be egy helyi vegyesboltba. A rafinált, arcát eltakaró páros a kasszából 50 ezer forintot, továbbá édességet, húsárut, szeszes italokat, kozmetikumokat és kávét lopott el. Éjfél után visszamentek a kifosztott üzletbe, ekkor nem kevesebb mint 6 táposzsákot pakoltak tele áruval.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában