Energetikai korszerűsítés

2024.04.04. 14:00

Középületeket szereltek fel napelemekkel Törökszentmiklóson, jelentős spórolást remélnek

Jelentős energiamegtakarítást vár Törökszentmiklós önkormányzata attól a több, mint 155 millió forintos pályázattól, melynek segítségével a Biztos Kezdet Gyerekház, és az egyik óvodaépület fűtési rendszere újult meg, valamint az EGYMI épülete napelemeket kapott. A beruházás nemrég elkészült, ugyanis az épületekre már a napelemeket is felhelyezte a kivitelező.

Molnár-Révész Erika

A napelemek telepítésével befejeződött a Bacsó Béla úton található Biztos Kezdet Gyerekház épületének energetikai korszerűsítése Törökszentmiklóson. 

napelem, ház
A Biztos Kezdet Gyerekház Bacsó Béla úti épülete kívül-belül megújult, a tetőre napelemet is telepítettek
Fotó: Mészáros János 

A munkálatok során hőszigetelték a homlokzatot és a tetőfödémet, kicserélték a nyílászárókat, valamint a fűtési rendszer is megújult. A fejlesztés egy több mint 155 millió forintos pályázat része volt, melyből korszerűsítették a Kossuth Lajos úti tagóvoda energetikai rendszerét is, emellett az EGYMI, vagyis az Egyesített Gyógyító-Megelőző Intézet épületére is napelem került.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában