Viadal

2024.04.17. 09:00

Szabadidős lovas versenyt rendeznek Jászkarajenőn

Nagy dolog készül a kis jászkarajenői lovardában.

Rózsa Róbert

Díjugratás, díjlovaglás, derby és ügyességi számot is tartanak Jászkarajenőn

Fotó: MW Archívum

Április 20-án, szombaton, a jászkarajenői Mini Majorban rendezik meg az I. MLSZSZ Szabadidős Versenyt. A viadalon díjlovaglásban, díjugratásban, ügyességi versenyben és derbyn is megmérethetik magukat az indulók.

lóverseny, Mini Major, Jászkarajenő
Díjugratás, díjlovaglás, derby és ügyességi számot is tartanak Jászkarajenőn
Fotó: MW Archívum

A majorban az elmúlt napok, hetek már a hangolódás jegyében teltek, mivel fontos nap lesz számukra a szombati.

– Gőzerővel készülünk a heti versenyre. Nagy dolog lesz ez a mi kis lovardánk életében, a sok-sok munka mellett a szívünk-lelkünk benne lesz abban az egy napban – mondta el hírportálunknak a Mini Major tulajdonosa. Karainé Fazekas Erika úgy fogalmazott, egyedül az időjárást nem tudják befolyásolni, minden másról igyekeztek gondoskodni.

– Már 12 egyesület nevezett a versenyre 117 starttal, és még nagyjából 50 indulásra számítunk. A versenyre kialakítottunk egy terep akadálypályát, és egy díjugrató akadályparkot is készítettünk. Szerencsések vagyunk, mert nagyon jó a szülői csapatunk, egyesületünk tagjai folyamatosan kiveszik a részüket a munkából, és ahol tudnak, segítenek – tette hozzá a lovarda vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában