Hamarosan elkészül

2024.04.22. 10:00

Ilyen szaunák várják majd az épülő Tiszaligeti Strandfürdő vendégeit Szolnokon – videóval

Halad a Tiszaligeti Strandfürdő építése Szolnokon. Már a szaunavilág is elkészült, ahogyan a nagy kapacitású konyha is.

Rimóczi Ágnes

Őszre készülhet el a Tiszaligeti Strandfürdő Szolnokon. A hírről, Szalay Ferenc polgármester bejelentéséről korábban már hírportálunkon is írtunk. Ahogyan arról is beszámoltunk, hogy a Városüzemeltetési Kft. cégvezetőjét kérték fel az üzemeltetésre, és hogy minél hatékonyabban a menedzselje a hátralévő munkálatokat.

szauna
Elkészült a Szaunavilág a szolnoki Tiszaligeti Strandfürdőben
Forrás: Részlet a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. videójából

Lits László az elmúlt hetekben többször is ellátogatott az épülő komplexumba, ahonnan videóbejegyzésekben számolt be az aktuális helyzetről a szolnokiaknak.

Legutóbb a szaunázás szerelmeseinek legnagyobb örömére azt jelentette be: elkészült a Szaunavilág. 

– A Szaunavilágban a hagyományos két finn szauna mellett egy bioszauna, egy infraszauna és egy gőzfürdő is található. A finn szaunában húsznál többen is elférnek egyszerre, a bioszaunában fény-, zene- és aromaterápia is várja majd a vendégeket. Rendszeresen tartanak majd szaunaszeánszokat, s ezeket a szolgáltatásokat egy merülőmedence is kiegészíti – számolt be Lits László.

A Tiszaligeti Strandfürdő üzemeltetésével megbízott ügyvezető igazgató néhány nappal ezelőtt egy hasonló videóban jelentkezett be a fürdő vendégek által nem látogatható részéből, a konyhából, ahol, mint mondta, a nagy vendégforgalomra készülve komoly kapacitást építettek ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában