Városfejlesztés

2024.04.11. 12:30

Folytatódik a szolnoki csomópont átalakítása, forgalomkorlátozásra készülhetünk

Folytatódnak a szolnoki Nagy Imre krt. és Jósika úti csomópontban lévő jelzőlámpás forgalomirányítás átalakításának kivitelezési munkái.

Rimóczi Ágnes

Még ősszel elkezdődött, a téli időszakban szünetelt, most folytatódik a Nagy Imre krt. és Jósika úti csomópont átalakítása Szolnokon. A város önkormányzata arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a kivitelező ütemterve alapján a burkolat marási munkák április 11-12-én történnek, majd április 16-17-én terítik az aszfalt kötő- és kopóréteget, valamint a burkolati jeleket festik.

átalakítás ,munkálatok ,csómópont ,szolnok
Még ősszel elkezdődött a Nagy Imre krt. és Jósika úti csomópont átalakítása Szolnokon
Fotó: Nagy Balázs

Ezen időszak alatt a kétszer két sávos szakaszon forgalomkorlátozás várható, amely útszűkülettel és sebességkorlátozással egyaránt jár 

– hívták fel a közlekedők figyelmét. Továbbá hangsúlyozták, tekintettel a beavatkozással érintett útszakasz hálózati szerepkörére, a marási és aszfaltozási munkák kivitelezésének időszaka alatt számítani kell torlódásokra, sávlezárásokra és a csatlakozó utcák rövid ideig tartó lezárására. Az ütemezés az időjárás függvényében kis mértékben változhat. 

Az aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ÚTINFORM szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon folyamatosan kaphatnak tájékoztatást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában