Összefoglaló

2024.05.21. 20:24

Találkozóra invitálta szurkolóit az NHSZ-Szolnoki Olajbányász – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

A nagyobb jármű az árokba került az ütközés után.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Eltiltása ellenére ült autóba, fülön csípték a rendőrök a miklósi férfit.

Árokba borult, fának csapódott egy teherautó Törökszentmiklósnál. A kedd délelőtti balesetet nem élte túl a jármű vezetője.

Az elmúlt napok eseményei számokban.

Fejős tehénnek nézték az önkormányzati cégeket, amelyekre valósággal rácuppantak a szolnoki ellenzék 2019-ben hatalomra jutott tagjai – árulta el egykori vezetőjük. A Szolnoki Többség képviselői közül többen jövedelmező kamu állásokat csináltattak maguknak, volt, aki egy összegben milliókat utaltatott ki magának. Eközben Györfi Mihály alpolgármester, az ellenzék mostani polgármesterjelöltje felhatalmazás nélkül tárgyalt a nevükben, ellenlábasait félreállította, mára pedig teljesen a Gyurcsány-párt kezére játszotta a szolnoki ellenzéket.

Interaktív foglalkozáson vettek részt a szandaszőlősi óvodások. A közlekedésről beszélgettek...

Idős férfit látogatott meg a település polgármestere születésnapja alkalmából. Simon Géza bácsi 95 éves lett.

A hagyományokhoz híven idén is átadták a Tiszazug tűzoltója elismerést. A díjat Molnár Vince, a Kunszentmártoni Tűzoltó Parancsnokság tűzoltó főtörzsőrmestere vehette át a minap. Az eredetileg építőiparban dolgozó férfi 17 éve döntött úgy, hogy segítő szakmát választ.

Négy projekt zárórendezvényét tartották kedden Pusztamonostoron. A projektek a Top Plusz, illetve a Magyar Falu Program keretein belül valósultak meg.

Összesen 17 csapat nevezett idén, a kilencedik alkalommal megrendezett Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokságra, melyet a napokban tartottak Tiszafüreden. A dobogó legfelső fokára a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapatának tagjai állhattak.

Találkozóra invitálta szurkolóit az NHSZ-Szolnoki Olajbányász kedd délután, egy nappal a bajnoki döntő negyedik mérkőzése után.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában