Túrkeve/Budapest

2019.11.20. 11:30

Ismét díjat vehetett át az igazgató

A közelmúltban ünnepelték a szociális munka napját. Ebből az alkalomból jó néhány szakember kapott díjakat munkája elismeréseként.

Szabó Lilla Laura

Szabó Attila a közelmúltban a Parlamentben vehette át a Szociális Munkáért díjat

Forrás: Beküldött fotó

A túrkevei idősek otthonának vezetője, Szabó Attila szintén megkapta a Szociális Munkáért díjat, melyet professzor dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere adományozott neki. Az elismerést dr. Latorcai János, az országgyűlés alelnöke, valamint Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár adta át az intézményvezetőnek a Parlamentben.

Szabó Attila a közelmúltban a Parlamentben vehette át a Szociális Munkáért díjat
Fotó: Beküldött fotó

– Nagyon megtisztelő és felemelő érzés! Rövid időn belül ez a második nagy elismerés, melyet megkaptam, ez pedig hatalmas erőt ad a folytatáshoz! Hálás vagyok mindenkinek, aki az eddigi munkám során bármilyen formában támogatott, hiszen mindezt nekik is köszönhetem – részletezte Szabó Attila. Fontos elismerés még számára a feletteseitől, és az ellátottaktól kapott jó szó, melyeknek szintén nagy súlya van.

A vezető számos fejlesztést igyekezett megvalósítani az otthonban. A közeljövőben jó néhány további beruházás és újítási munkálat kezdődik meg. A szociális munka napját egyébként a kollégák körében is megünnepelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában