minősített könyvtár

2018.11.12. 12:53

A legjobbak közé került a Jászberényi Városi Könyvtár

Minősített Könyvtár címet kapott a Jászberényi Városi Könyvtár – tette közzé a pályázat eredményeit a Könyvtári Intézet.

Illés Anita

A Minősített Könyvtár cím és Könyvtári Minőségi Díj pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma hirdette meg még áprilisban.

Az előbbi elismerésre a pályázóknak önértékelést és szakmai beszámolót kellett benyújtaniuk, melyben bemutatták szervezetfejlesztési munkájukat. A minőségi díjra pályázó intézmények két innovációval jelentkeztek a felhívásra.

A Minősített Könyvtár címre idén három kategóriában tizennyolc, míg a Könyvtári Minőségi Díjra két intézmény nyújtott be érvényes pályázati anyagot.

A Könyvtári Minőségi Díjat ezúttal a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ érdemelte ki. A pályázó intézmények minőségmenedzsment tevékenységét könyvtári és minőségmenedzsment szakértők értékelték a benyújtott szakmai beszámolók és a helyszíni látogatások alapján.

A Könyvtári Intézet a szakértők írásos javaslatát továbbította az Emmi felé, az elismerésekről a miniszter döntött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!