galériával

2021.08.12. 07:00

Gobelinkiállítás nyílt a Szandaszőlősi Művelődési Házban

Húsz év hárommillió öltés címmel nyílt meg a napokban Várhalmi Sándorné Zsuzsa gobelin kiállítása a Szandaszőlősi Művelődési Házban.

Kiss János

20210811 Szolnok "Húsz év hárommillió öltés" címmel nyílt meg a napokban Várhalmi Sándorné Zsuzsa gobelin kiállítása a Szandaszőlősi Művelődési Házban. Sokan ellátogattak megtekinteni a nem mindennapi összeállítást. A képek mellett gyakorlati eszközöket és régi használati tárgyakat is láthattak az érdeklődők. A kiállítás húsz év munkáját öleli át, a gyönyörű képek általában régi festmények alapján készültek. A tárlat augusztus 27-ig tekinthető meg. Fotó: Kiss János ÚN.

Fotó: Kiss János

Sokan ellátogattak megtekinteni a nem mindennapi gobelin összeállítást. A képek mellett gyakorlati eszközöket és régi használati tárgyakat is láthattak az érdeklődők. A kiállítás húsz év munkáját öleli fel, a gyönyörű képek általában régi festmények alapján készültek. A tárlat augusztus 27-ig tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!