Fényszaruiak Baráti Egyesülete

2022.01.02. 13:00

Zenés esttel búcsúztatták az óévet Jászfényszarun

Már hagyomány, hogy a Fényszaruiak Baráti Egyesülete zenés, kulturális esttel búcsúztatja az óévet. A koronavírus-járvány miatt egy év kihagyás után december 28-án immár hetedik alkalommal szervezték meg a jó hangulatú rendezvényt a Petőfi Sándor Művelődési Házban.

Illés Anita

Tóth Tibor, az egyesület elnöke köszöntötte a jelenlévőket és értékelte, összegezte a mögöttünk hagyott esztendőt. A műsorban fellépett László Attila erdélyi magyar énekes, a Csillag születik című tehetségkutató harmadik szériájának győztese, aki ismert slágerekkel szórakoztatta a közönséget. Polatschek Réka és Nagy Tímea Zsóka versmondók előadása is színesítette az estet. Bordásné Kovács Katalin, a művelődési ház és könyvtár igazgatója Nagy László költő versével kívánt boldog új évet a résztvevőknek. A vacsora előtt Győri János Bertalan alpolgármester mondott pohárköszöntőt, majd a jelenlévők egymásnak jó egészséget, sikereket kívánva koccintottak a reményteljes új évre. A rendezvény finom vacsorával és baráti beszélgetésekkel ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!