Kiállítás

2023.08.26. 07:00

Huszonhat művész alkotásai láthatók a IX. Jászfényszarui Művésztelep tárlatán

Három kiállítóteremben mintegy negyven képet mutatnak be.

Illés Anita

A nyári alkotótáborban készült művekből rendeztek kiállítást a művelődési házban

Fotó: Pesti József

Megnyílt a IX. Jászfényszarui Művésztelep kiállítása a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár kiállítótermeiben. A nyári tábor 2014 óta biztosít alkotási lehetőséget a hazai kortárs művészeknek. Ebben az évben Jászfényszaru várossá avatásának jubileuma jegyében készültek a művészi képek. Az eseményen Koncz Gábor, a művésztelep szakmai vezetője mutatta be a közösséget. Győriné dr. Czeglédi Márta polgármester köszöntője után Képiró Ágnes művészettörténész nyitotta meg a tárlatot, melyen huszonhat művész alkotásait csodálhatják meg az érdeklődők. Közreműködött Zsámboki Hanna Lujza versmondó.

Kiállítók:

Baji Miklós Zoltán, Bugyi István József, Danka Attila, Dombi Áron, Fejes Adrienn, Ghyczy Csongor, Ivanics Kitti, Jámbor-Mihályi Mónika, Koncz Gábor, Kőmíves Luca, Mányoki Ádám, Mátyássy Gábor, Mitsky-Benczúr, Csaba Kende, Nagy Dénes, Nagy Katalin Matild, Nagy Zopán, Nyers Dániel, Nyeskur Jaroszlav Olegovics, Ocskay László Doky, Perlaki Gergő, Szalontai Margit, Szilágyi Rudolf, Szpisják Pál, Végvári Gergely, Vincze Dániel

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!