Programajánló

2023.09.21. 12:00

A zenéé lesz a főszerep pénteken a Jászkunságban

Számtalan kulturális esemény közül lehet válogatni pénteken a vármegyében.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

PÉNTEK

Szolnokon 17 óra 20 perckor a Kossuth téren kerékpározásra várja az érdeklődőket az Autómentes Nap alkalmából a Gördögök SE. A város szinte minden pontját érintő körút a Kossuth tértől a Kossuth térig tart, a táv 10 kilométer hosszú.

A Hild Viktor Könyvtár és Közösségi Térben 17 órától kezdődik az Intim Dosszié humortársulat zenés estje, melynek vendég fellépője Csányi Csaba énekes - gitáros lesz. A rendezvény 18 éven felülieknek szól. 

A Tisza-parton a gyaloghídnál 18 órától koncertek kezdődnek az Európai folklór napja alkalmából. Fellép a Wolfolks, a Lilium Acoustic, illetve a Góbé, mely a Tisza táncegyüttessel lép majd közönség elé. 

A Kertvárosi Közösségi térben 20 órától az angolszász folk zenét játszó The Roving Chess Club Duó ad koncertet, a rendezvény 21.30-ig tart.

Karcagon ezen a napon kezdődnek a város napi programok. A Déryné Kulturális Központ 2. emeleti dísztermében a Madarász Imre Egyesített Óvoda alkotótagjainak a "Képzelet szárnyán" című kiállítás nyílik meg.

Jászberényben ezen a napon még tart a Kezedben a jövő című, interaktív környezetvédelmi kiállítás az Ifjúsági Házban. Az Európai Mobilitási Hét alkalmából rendezett tárlat reggel 8 és 12. 30 között látogatható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!